Proefles?

Wat is yin yoga?

  • geen haast
  • een leeg hoofd
  • stilte
  • ruimte

Heb je haast? Ben je druk bezig met leven, rennen, werken en actief zijn? Neem ook de tijd voor jezelf en kom tot rust met yin yoga. Het brengt evenwicht in je drukke leven. En, het is ook nog eens goed voor je lichaam. Je wordt er soepel, lenig en rustig van.

Yin yoga is een toegankelijke en zachte vorm van yoga, die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. We doen rustige zittende en liggende houdingen. Je moet niets.  Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen en soepel. Het is een goede aanvulling op alle actieve vormen van yoga en sport. En een prettige tegenhanger voor de dagelijkse drukte..

Je hebt alle tijd

In yin yoga leer je om helemaal te ontspannen. Ook in een lastige houding. Je oefent om geduldig in een houding te blijven  en je niet te verzetten.  Dat is niet altijd eenvoudig. Want je blijft langere tijd in dezelfde houding zitten of liggen. Soms merk je dan ineens dat het makkelijker wordt. Dat gaat verder dan je yogamat: ook in andere lastige, ongemakkelijke situaties heb je er voordeel van.

De les is zo lekker omdat je even niet intensief hoeft te bewegen, maar de tijd neemt voor je lichaam. Volgens sommigen is het een wekelijks cadeau voor jezelf. Kom het ook ervaren.

Yin yoga in Bunnik en Driebergen

Privéles (max. 3 personen)? Bel of e-mail
om iets af te spreken.
Je eigen groep samenstellen kan ook –
in overleg kiezen we tijdstip en locatie.