Workshop?

Wat zijn lessen op maat?

  • yoga  individueel
  • workshop
  • winterzwemmen
  • bedrijven of uitje

Privéles yoga

Een privéles kan ik afstemmen op je wensen. Bijvoorbeeld een diepere ontspanning, meer lichaamsbewustzijn, meer lenigheid van lijf en hoofd, focus op de adem. Of we werken gericht op een bepaald deel van het lichaam. Bijvoorbeeld als je veel spanning ervaart in je heupen of schouders/bovenrug.
Voor en privéles kom ik graag bij je thuis. Schikt dat niet, dan zijn er volop andere locaties om gebruik van te maken.

Workshop

Behalve groeps- en privélessen geef ik workshops. Daarin combineer ik oefeningen met achtergrondinformatie,  bijvoorbeeld over de manier waarop de seizoenen samenhangen met je energieniveau. Of,  ik vertel hoe je balans kunt brengen in kracht, conditie en soepelheid.

Yoga voor bedrijven, uitjes

Zoek je een yogadocent voor een eenmalige workshop of voor meer regelmatige basis dan kun je me inhuren bijvoorbeeld voor bedrijfsyoga, bepaalde evenementen of met een groep vriendinnen. Ga je als afdeling of organisatie een dag brainstormen of teambuilden? Ook dan is het goed even uit het hoofd te komen en het lijf weer te voelen en activeren. Ik maak hiervoor graag een aantrekkelijk aanbod.

Je kunt me bellen (06 413 24 930) of een e-mail sturen. Of vul het contactformulier in. Samen inventariseren we de wensen en mogelijkheden.

Workshops over de seizoenen

Ieder seizoen zijn eigen mores …
Meer weten hoe de seizoenen je energie en ritme bepalen?
Boek een workshop over de lente, zomer, nazomer, herfst
of winter. Laat je verrassen.